5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 13-07-2018Savner du udfordringer og høje frihedsgrader? Vi søger en skarp økonomisk profil til at varetage både strategiske og praktiske controlleropgaver i vores afdeling i Vejle og Odense. Har du en teoretisk, økonomisk baggrund og gerne erfaring med lignende arbejdsopgaver, og ønsker du at blive en del af Danmarks næststørste mediekoncern?


Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet!

Skriv venligst du har set annoncen på www.sydjob.dkOm stillingen 

Med reference til økonomichef Tommy Andersen vil dine primære opgaver, i samarbejde med de øvrige controllere samt de enkelte forretningsansvarlige, indbefatte følgende: 

- Finansiel controlling af hele det digitale område i organisationen, herunder bl.a. selskaberne Gul&Gratis, Deal.dk mv. 
- Forecast og budgettering 
- Månedsregnskab, udarbejdelse af budget samt budgetopfølgning 
- Opstille årsregnskab, herunder koncernregnskab 
- Eventuel deltagelse i implementeringen af Robot Process Automation (automatisering af manuelle repeterbare administrative opgaver) 
- Øvrige ad hoc-opgaver
 

Hvem er du?
 

Den ideelle kandidat har en teoretisk økonomisk baggrund som cand. merc. aud, cand. oecon eller som minimum en HA eller HD(R) samt gerne et par års erfaring med lignende arbejdsopgaver. Du har en god IT-forståelse og er en erfaren bruger af ERP-systemer(gerne Navision), Excel samt resten af Office-Pakken. 
Du formår at løse opgaver både på det praktiske og det strategiske niveau og du har gode kommunikationsevner både internt og eksternt. Din strukturerede tilgang hjælper dig til at bevare overblikket og du har modet til at stille spørgsmål når dette er nødvendigt. Derudover trives du i et dynamisk arbejdsmiljø hvor tempoet er højt og hvor du selv planlægger din arbejdstid. Som person er du proaktiv, selvstændig og imødekommende. 
 

Jysk Fynske Medier tilbyder
 

En stilling i en spændende mediekoncern hvor du i høj grad selv har indflydelse på din hverdag og bidrager til din egen faglige og personlige udvikling. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring. Derudover vil du blive tilbudt et grundigt intro- og onboardingforløb i samarbejde med JKS CAREER. 
 

Ansøgning 

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg Stillingen nedenfor. 
 
Vi behandler ansøgningerne løbende og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på 3085 1331. Grundet ferie besvares spørgsmål først fra uge 32 og frem. 
 

Velkommen til Danmarks næststørste mediekoncern 
Jysk Fynske Medier blev skabt den 1. januar 2015 som en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Den 1. januar 2016 blev Midtjyske Medier en del af familien, og vi er i dag Danmarks næststørste mediekoncern med 13 dagblade, 57 ugeaviser, 4 radiostationer og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Derudover favner koncernen forskellige virksomheder af den slags, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, distributionsfirmaer, app-udviklere, filmselskaber, et webbureau og et reklamebureau. 
 
Vi dækker et område med ca. 1,5 mio. indbyggere. På en gennemsnitlig hverdag vil næsten hver tredje af disse personer læse et af vores dagblade. Samtidig vil vores ugeaviser med et samlet oplag på 842.000. nå ud til alle husstande i området, mens vores radiostationer høres af 750.000 lyttere på en uge, og vores digitale medier har mere end 2 million månedlige brugere. 
 
Og sådan kunne vi blive ved med at præsentere det ene imponerende tal efter det andet. Men det er stadig bare tal. Bagved finder du til gengæld en levende organisation med 1600 engagerede medarbejdere. Mennesker, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde. 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2018
Udløber:
10-08-2018
Kviknummer:
LJA-63328446
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-03-2019
Odense, Fyn
Frist: 
20-03-2019
Assens, Fyn
Frist: 
20-03-2019
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.