44.634
44.634
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Helsam A/S

Helsam A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 07-06-2017

Controller

- med stærk faglighed og skarp på tallene.

Er du en dygtig controller? Er du garant for at sikre den relevante ledelsesinformation og er du samtidig stærk indenfor regnskab? Og vil du være en del af en virksomhed, der er markedsledende indenfor helsebranchen? Så er det dig, vi søger.

Helsam søger en dygtig Controller, som i samarbejde med Økonomichefen skal arbejde med økonomistyring og –opfølgning, udarbejdelse af analyser og rapporter for såvel Grossist- som Detailforretningerne i Helsam samt deltage i strategiske projekter.

Opgaver
- Sikre valide data til regnskabs- og budgetmæssig opfølgning
- Udvikling og vedligehold af Helsams BI værktøjer, herunder sikre datagrundlag og datavaliditet
- Udvikle standard- og ad hoc rapporter og supportere organisationen på alle niveauer med dataudtræk og analyser
- Uddanne brugere og udbrede kendskabet i brug af BI værktøjer til resten af organisationen
- Udarbejde periodevise opgørelser til brug for interne og eksterne analyser og afregninger
- Deltage i afslutningsopgaver i forbindelse med månedsafslutning
- Aktiv deltager i forretningsudviklingsprojekter, for eksempel implementering af nye IT-systemer

Din profil
Uddannelsesmæssigt har du en baggrund inden for regnskab- og/eller revision (evt. HD i regnskab) og du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du er superbruger i Excel, habil bruger af Dynamics NAV og har generelt stærke IT-kundskaber, så du hurtigt sætter dig ind i nye systemer. Kendskab til JET Reports vil være en fordel.

Som person har du en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og du er af natur både udadvendt og serviceminded med en positiv og fleksibel indstilling - også i perioder med høj arbejdsintensitet og forandringer. Du besidder en god forretningsforståelse og har et drive, der gør dig i stand til at tage selvstændige initiativer.

Du trives i et uformelt miljø og med en bred tværorganisatorisk rolle, hvor du som teamplayer bidrager aktivt til et udviklende arbejdsmiljø. Du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og bevarer overblikket, således dine opgaver løses fra start til slut inden for de aftalte deadlines.

Vi tilbyder
Du kan se frem til en spændende og afvekslende stilling i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed. Den rette indsats giver synlig succes og anerkendelse. Der vil være en væsentlig grad af medindflydelse i jobbet, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring.

Helsam A/S er præget af engagerede og motiverede medarbejdere samt en god og uformel atmosfære. Det sikrer, at vores værdier: ansvarlighed, handlekraft og udvikling ikke kun er ord på en væg.

Arbejdssted
Helsam A/S, Rønsdam 1, Ragebøl, 6400 Sønderborg.

Ansøgning
Din ansøgning sendes til Helsam: hr@helsam.dk. Skriv gerne ”Controller” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Henrik Kock Clausen på tlf. 21 29 45 98.
Der afholdes samtaler løbende og annonceringen stoppes, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Læs mere om Helsam på www.helsam.dk

 

Kontakt
Kontaktperson
Inger Raunkjær
Tlf:
73407193
Adresse
Rønsdam 1
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2017
Udløber:
05-07-2017
Kviknummer:
LJA-46783048
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.