7.347
7.347
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Fleggaard Leasing A/S

Fleggaard Leasing A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 28-05-2019

Compliance medarbejder til Fleggaard Leasing

Sætter du en ære i at levere på et højt fagligt niveau og kan du udfordre os på hvorledes vi gør tingene i dag? Og kan du fortolke lovtekster og  formidle kompliceret information på en enkel måde? Så er det måske dig vi søger til en nyoprettet funktion i Fleggaard Leasing.

Arbejdsopgaverne er mange, men omdrejningspunktet bliver processer og arbejdsgange samt sikre at vores interne politikker bliver overholdt. Dette indebærer bla. at føre kontrol med de mest risikobetonede forretningsområder,  komme med forbedringsforslag samt være tovholder på disse til implementeringen er foretaget. 
 
Udover compliance funktionen vil du også blive inddraget i andre relevante praktiske og juridiske opgaver, så som sikring af dokumentation i forbindelse med indgåelse af kontrakter og opdatering af vilkår. Dette vil ske i tæt samarbejde med koncernens juridiske afdeling og vores eksterne advokat.

Som person besidder du følgende egenskaber:

  • Er struktureret, grundig og analytisk
  • Kan agere i detaljen men også på et overordnet plan
  • Brænder for at forstå forretningen for derigennem at give den bedste sparring og support 
  • Formår at formidle kompleks information på en forståelig måde såvel skriftligt som mundtligt på dansk og engelsk 
  • Er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded 


Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor jura eller en anden relevant videregående uddannelse kombineret med erhvervserfaring indenfor risk management og compliance opgaver i en bred kontekst. Dette kan være med afsæt i den finansielle sektor, revisions- eller konsulentbranchen, hvor du har opnået erfaring med at implementere og efterleve omfangsrig lovgivning og interne regelsæt. Sprogligt vil det udover gode danskkundskaber være en fordel, såfremt du er i stand til at begå dig på tysk. 

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør Stig Vendelboe Jensen på svj@fleggaard.dk eller telefon 72 13 20 05. 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
28-05-2019
Udløber:
25-06-2019
Kviknummer:
LJA-73646290
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.