4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Indrykket 13-09-2018

Chefkonsulent med speciale i projektansættelser og interim opgaver


Til vores stærke og erfarne hold, som skaber unikke resultater og udvikler tætte relationer, mangler vi en stærk profil. Med udgangspunkt fra vores kontor i Aarhus får du Jylland og Fyn som dit markedsområde.

Som chefkonsulent hos JKS CAREER vil dit primære fokus være på rekruttering til projektansættelser og interim opgaver af danske såvel som internationale kandidater inden for white collar, ledere, chefer og specialister. Kunderådgivning og sparring inden for Business Development, Employer Branding og Talent Attraction vil også være en stor del af din hverdag. Derudover vil du arbejde med vores øvrige produkter Onboarding, Team Assessment for High Performance Teams samt Outplacement i det omfang, det giver værdi for vores kunder. 

 

Du bliver en del af Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, hvor du vil komme til at arbejde sammen med erfarne konsulenter inden for forskellige områder for nogen af Danmarks største virksomheder.  

  

Inspirerende sparringspartner for vores kunder 

 

Din dagligdag veksler mellem besøg hos kunder, samtaler med kandidater, pleje af netværk og andre relationsskabende aktiviteter. Din berøringsflade med kandidater og kunder kommer til at spille en afgørende rolle i forhold til at sikre en professionel løsning for kunderne og en god relation. Du kommer til at håndtere internationale kandidater og vil få en dyb indsigt i, hvordan man searcher både i Danmark og i udlandet. Du er en kompetent og erfaren konsulent med flere års erfaring og dokumenterede resultater. Du er vant til at begå dig hos beslutningstagere på tværs af organisationer.  

 

Du vil opnå stor succes i jobbet, hvis du stiller store forventninger til din egen resultatskabelse, som kan bidrage til udvikling af samarbejdet med vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du er i besiddelse af et stort personligt drive. Det falder dig naturligt at blande dine erfaringer med ledelse og dine solide resultater som konsulent med evnen til at skabe værdi inden for rekruttering, rådgivning og vores andre produkter i tæt samarbejde med dine kollegaer. Vi forestiller os, at du har erfaring som konsulent, gerne med teknisk baggrund som ingeniør eller andet.  

 

Det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da mange af vores kunder er internationalt orienteret.   

 

Positiv energi og godt humør er vigtige elementer i vores hverdag 

 

Den rette kandidat besidder evnen og lysten til aktivt at udvikle forretningen. Du er handlekraftig og karismatisk med stor markeds- og resultatorientering. Du er pålidelig og troværdig med høj faglig kvalitet i dit arbejde. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende og empatisk. Du har gode kommunikationsevner og trives med et højt aktivitetsniveau. Ydermere bidrager du med en god portion humoristisk sans og et positivt sind. Du vil indgå i et fagligt inspirerende miljø af yderst kompetente kolleger, og du bliver en del af et team, hvor engagement er i højsædet.  

 

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Søren Seltoft på tlf.: 3085 1290. 

 

Om JKS CAREER 

 

Rekruttering i det moderne jobmarked kræver indsigt, viden, erfaring og stærke søge- og testværktøjer. Vi hjælper hele vejen og sikrer dig på alle niveauer de kandidater og kompetencer, der flytter dig og din virksomhed i den rigtige retning. 

 

JKS CAREER giver dig mulighed for at benytte dig af nogle af landets mest skarpe rekrutterings- og rådgivningsspecialister. Det er et resultat af flere års investering og fokus på området. Kombineret med knap 40 lokalafdelinger i Danmark, plus flere i udlandet, er vi fuldt ud opdateret på, hvad der sker både lokalt og globalt. Det hjælper os til at få dig og din virksomhed sikkert igennem alle faserne i rekrutteringsprocessen af kandidater samt at styre dig udenom dyre fejlansættelser. 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2018
Udløber:
11-10-2018
Kviknummer:
LJA-65476965
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-10-2019
Odense¤Sønderborg, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-10-2019
Aabenraa¤Nyborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
07-10-2019
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-10-2019
Sønderborg¤Haderslev¤Odense¤Svendborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Sønderborg¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Sønderborg¤Odense¤Svendborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Horsens¤Tønder¤Sønderborg, Østjylland¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.