4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 11-09-2019Vil du være med til at sætte yderligere skub i udviklingen af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen? Vil du være med til at levere nye løsninger, som skal videreudvikle sundhedshusene og det samarbejde, vi har med kommunerne om det? Og vil du være en del af et ledelsesteam, som skal ny-etableres? Så er det måske dig, vi søger, som ny chefkonsulent.

Stillingen

Du får sammen med afdelingschefen det faglige medansvar for arbejdet med videreudviklingen af en lang række samarbejder, som Region Syddanmark har med kommunerne enkeltvis. Disse bilaterale samarbejder tager afsæt i lokale ønsker og behov for udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Nogle steder sker det i regi af et sundhedshus, andre steder foregår det uden.

Desuden indgår du i ledelsesteamet i Tværsektorielt samarbejde sammen med afdelingschefen og afdelingens anden chefkonsulent (som aktuelt også er i opslag). Derved kommer du til at bidrage til udviklingen af afdelingen og til at sætte strategisk retning for samme.

Ud over dette vil dine primære opgaver være:

  • At samarbejde, vejlede og sparre med medarbejdere, som arbejder med sundhedshuse og bilaterale kommunesamarbejder.
  • At bidrage til at udarbejde og kvalitetssikre afdelingens produkter, så som sagsfremstillinger, notater, projektbeskrivelser o. lign.
  • At varetage egne opgaver, typisk opstart og igangsættelse af nye, store indsatser, som fx kan være budgetstof eller opgaver, hvor vi skal bidrage på nationalt plan i arbejdsgrupper.

Dine tætteste samarbejdspartnere i det daglige findes både i og udenfor regionshuset, i sygehusene, kommunerne og på praksisområdet.

Din profil

Du vil have et stort fortrin, såfremt du har et godt kendskab til sundhedsområdet fra en kommunal vinkel, herunder det at arbejde på tværs af sektorer og forvaltningsområder.

Desuden forventer vi, at du:  

  • Har konkrete erfaringer med data og evidensdrevet projektdesign og med opsamling af erfaringer samt produktion og formidling af viden.
  • Har oparbejdet stor praktisk og faglig indsigt i sundhedsvæsenet og det tværsektorielle samarbejde.
  • Har en længerevarende uddannelse af samfunds- eller sundhedsvidenskabelig karakter.

Derudover forventer vi, at du har stærke skriftlige og mundtlige kommunikative evner, herunder evner for at kommunikere og forklare mål og strategier, at du har erfaringer med at arbejde i en politisk styret organisation og interesse i at medvirke til at udvikle sundhedsvæsenet organisatorisk og indholdsmæssigt til gavn for borgerne.

Hvad angår din personprofil er det vigtigt, at du arbejder anerkendende, inddragende og respektfuldt, samt konstruktivt og løsningsorienteret. Som person håber vi, at du er entusiastisk, systematisk og analytisk. Det er desuden vigtigt, at du er tilgængelig for medarbejdere, ledelse og kolleger i resten af huset, samt for vore samarbejdspartnere i kommunerne. Har du ikke ledelseserfaringer, så forventer vi, at du har en leder i dig og også lyst til ledelse.

Om os

Afdelingens kerneopgave befinder sig på et område, der er i rivende udvikling og som samtidig har stor bevågenhed hos politikere, chefer og borgere. Vi skal som region understøtte udviklingen af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, og det skal vi som afdeling levere ind i.

Vi har fleksibel arbejdstilrettelæggelse, og der er frihed under ansvar til at løse opgaverne. Samtidig arbejder vi på at blive bedre til at bruge hinandens erfaringer og viden, og vi arbejder med at opbygge en forbedringskultur.

Vi er en arbejdsplads, som sikrer faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi har ind i mellem meget travlt, men der er også plads til forskellighed og et godt grin. I afdelingen er vi aktuelt 18 ansatte.

Vilkår

Dit arbejdssted er Regionshuset i Vejle. Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer ugentligt). Løn og ansættelsesvilkår er i forhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kurt Æbelø på telefon 2920 1232 eller på mail kae@rsyd.dk

Du kan desuden orientere dig yderligere i job- og kravprofilen, som du finder her.

Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 29. september 2019. Vi forventer at afholde første samtalerunde den 9. oktober og anden samtalerunde 24. oktober 2019. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Vi gør opmærksom på, at vi samtidig med denne stilling, har en anden chefkonsulentstilling i opslag. Ønsker du at søge begge stillinger, skal du indsende to ansøgninger.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
11-09-2019
Udløber:
29-09-2019
Kviknummer:
LJA-75535052
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Offentlig,
Sundhed
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
06-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
04-10-2019
Odense¤Kolding, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Sønderborg¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-09-2019
Sønderborg¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.