4.884
4.884
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 07-11-2018

Chauffør til tip trailer, Meldgaard Transport A/S

Er du vores kommende chauffør?

Meldgaard Transport A/S er grundstenen bag Meldgaard Gruppen. I dag varetager vi hovedsagligt tømning af containere, transport af løst gods til større byggerier og entreprenøropgaver samt bulktransport. Specialer hvori vi føler os stærke og er blandt de største på markedet.

Vi søger en tip trailer chauffør til fastansættelse i Meldgaard Transport A/S.

Erfaring med tipkørsel og som chauffør i det hele taget er påkrævet. Du skal være i besiddelse af chaufførbevis og kørekort CE. Da du skal køre for BULK-Transport A/S (korn og foderstoffer), må du påregne udedøgn fra mandag til fredag.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Claus Skøtt på tlf. 20 33 73 59 eller send din ansøgning via linket senest den 28. november 2018. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Claus Skøtt
Tlf:
20 33 73 59
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2018
Udløber:
28-11-2018
Kviknummer:
LJA-67573204
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.