2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 20-12-2018

Chauffør til tip trailer

Er du vores kommende chauffør?

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over tipsættevogne, suge-/blæsebiler, forvogne med hænger og tiptrailere med Walking Floor. Vi tilbyder alt inden for vognmandskørsel og læsning med egen læssemaskine – vi kører med foderstoffer, træpiller, jord og sand alt efter kundernes behov. For nærmere information se https://bulk-transport.dk/

Vi søger en tip trailer chauffør til fastansættelse. Erfaring med tipkørsel og som chauffør i det hele taget er påkrævet. 

Du skal være i besiddelse af chaufførbevis og kørekort CE, og du må påregne udedøgn fra mandag til fredag.

Hos Bulk-Transport A/S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte transportleder Jesper Hansen på tlf. 2042 7227 eller send din ansøgning via linket senest den 16. januar 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt. 

Kontakt
Kontaktperson
Jesper Hansen
Tlf:
20427227
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Udløber:
16-01-2019
Kviknummer:
LJA-68999463
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.