5.192
5.192
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 05-04-2018

Chauffør kørsel med kranbil

Har du erfaring med kørsel af kranbil?

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet
Der er tale om kørsel med forvogn med anhænger samt frontmonteret 24 t/m kran, udkørsel fra Kolding. Det er et afvekslende job med forskellige opgaver såsom tømninger af nedgravede affaldsbeholdere, grabning af diverse materialer, container kørsel etc.

Om dig
Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, krancertifikat D 25 tonsmeter samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis).
Erfaring med kørsel med kranbil er nødvendigt.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er meget fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Amalie Brandenhoff Hammeleff på tlf. 7433 7377 eller send din ansøgning via linket senest den 30. april 2018, tiltrædelse snarest. Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
Amalie Brandenhoff Hammeleff
Tlf:
7433 7377
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2018
Udløber:
30-04-2018
Kviknummer:
LJA-58684555
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.