5.089
5.089
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 06-09-2019

Byplanlægger, Tønder

Ønsker du at blive en vigtig del af en fagligt meget kompetent afdeling med et godt arbejdsmiljø? Formår du at arbejde strategisk for at sikre en optimal planlægning i dialog med relevante interessenter (borgere, politikere, lokalråd, grundejerforeninger, etc.)?

Så er det dig, vi søger til en udfordrende stilling med mange spændende opgaver og rig mulighed for sparring. 

Du bliver en del af en velfungerende organisation med mange udviklingsinitiativer og en sund økonomi. Medarbejderne er meget bevidste om hele tiden at være i bevægelse for at kunne levere service og ydelser af høj kvalitet. Organisationen er flad og uformel, og det forventes, at du tænker på tværs og tager tværgående ansvar. Dette forudsætter dialog med mange parter både i og uden for organisationen. 

Om jobbet
Du vil være en drivende kraft i større udviklingsplaner med bystrategisk fokus. Med reference til afdelingslederen for Plan & Byggeri kan du også se frem til at arbejde med mange alsidige opgaver inden for lokalplanlægning, lokalplanadministration, administration af planloven generelt samt energimæssig planlægning både i by, landsby eller landområder, der er kendetegnet ved udfordringer med vand og mange restriktioner.

Faglige kvalifikationer 
Du har en relevant uddannelsesbaggrund som fx bygningsingeniør, arkitekt eller landinspektør og minimum 3 års erfaring med byplanlægning. Det er et krav, at du har erfaring med planloven og anden relevant lovgivning på området. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring fra det kommunale område og er vant til at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har en skarp analytisk sans og udpræget gode formidlingsevner i tale og på skrift. Du er en kompetent IT-bruger. Du taler og skriver flydende dansk.

Personlige kompetencer
Du har en struktureret, effektiv og proaktiv tilgang til dine opgaver. Du har stærke kommunikative evner, og du forstår at møde folk i øjenhøjde og samarbejde på tværs af organisationen. Du kan tænke innovativt og udviklende i forhold til opgaveløsningen. 

Vi tilbyder dig
Et attraktivt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for både faglige og personlige udfordringer. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med en uformel kultur, hvor der sættes pris på at have indflydelse og ansvar for den fælles arbejdsplads, arbejdsmiljøet, resultater og værdiskabelse. 

Teknik & Byggeri beskæftiger 17 medarbejdere og har til huse i en nyere tilbygning til rådhuset.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Tønder Kommune, Plan & Byggeri, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen på tlf. +45 3085 1295.

Om Tønder Kommune
Tønder Kommune er en spændende og alsidig kommune - et godt sted at leve og bo med mange muligheder, oplevelser kort sagt RIG PÅ TUR

Læs og se mere på disse links:

https://www.epaper.dk/toekomuser29/bos%C3%A6tning/bos%C3%A6tningsmagasin

https://www.youtube.com/watch?v=LvHnYEOfqcc

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2019
Udløber:
04-10-2019
Kviknummer:
LJA-75415242
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Land-, skov- og havebrug,
Ledelse,
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-12-2019
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-12-2019
Vejle¤Kolding¤Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
22-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
21-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.