5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 29-07-2018Vi søger en udviklingsorienteret og analytisk Business Developer, som vil være med til at løse de mange udfordrende opgaver, som afdelingen Business Support står overfor. Business Support er en del af afdelingen Operation, som varetager Back- og Middle office-opgaver for Sydbanks Markets, Kapitalforvaltning og investeringsområdet.

Business Support deltager i en række tværorganisatoriske projekter i Operations, herunder projekter, der knytter sig til produktudvikling, procesoptimering, dataanalyser m.m.. Business Support funderer og analyserer de reguleringer, der rammer kapitalmarkederne og har derfor en markant rolle i mange af bankens projekter samt en udadvendt rolle i forhold til Finans Danmark. Afdelingen har også ejerskab for de lovkrav, kontroller og afledte systemudviklinger, der rammer bankens investeringsforeninger samt de skatteregimer Sydbank opererer under.

Jobbet

Et job i Business Support vil give dig et dybere indblik i en krævende og spændende verden for håndtering af finansielle aktiver, samt den værdikæde der knytter sig handels- og investeringsprocesserne.

Dit job ville indeholde driftsarbejde, men primært skal du analysere og beskrive problemstillinger samt videreudvikle vores kapitalmarkedssystemer.

Derudover skal du:

  • Arbejde med procesoptimering, produktudvikling, Business Intelligence og dataanalyser
  • Deltage i større projekter og udviklingsopgaver i forbindelse med ændringer i markedets infrastruktur samt regulering
  • Deltage i projekter og møder i Finans Danmark
  • Agere i spændingsfeltet mellem forretning, IT og regulering
  • Indgå i et samarbejde med en lang række interne, eksterne samt udenlandske interessenter og samarbejdspartnere

Vi forventer, at du:

  • Har relevant akademisk baggrund med en god teoretisk indsigt i forskellige former for investeringsprodukter. Alternativt anden erfaring fra den finansielle sektor
  • Har gode analytiske evner og kan omsætte teori til praksis
  • Har flair for IT og kan vurdere og anbefale IT-baserede løsninger
  • Arbejder engageret, selvstændigt og udviklingsorienteret
  • Er udadvendt, relationsdannende og har gode kommunikative evner

Vil du vide mere ...

Er der noget, du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Kjove på 74 37 43 74 eller 24 76 45 13.

Ansøgningsfrist 19. august

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler - dog senest d. 19. august. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger i Aabenraa 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover direktionen rummer hovedsædet bankens fællesfunktioner, herunder Forretningsdrift, som Securities Operations er en del af.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-07-2018
Udløber:
19-08-2018
Kviknummer:
LJA-63896094
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.