5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Esbjerg
|
Indrykket 06-06-2018Vi søger en udviklingsorienteret Business Developer, som vil være med til at løse de mange udfordrende opgaver, som afdelingen Business Support står overfor. Afdelingen er en del af Operations, som varetager Back- og Middle office-opgaver for Sydbank Markets, Kapitalforvaltning og investeringsområdet.

Business Support har ejerskab for Sydbanks Securities Masterfile, der holder på statisk data og kursdata for mere end 70.000 finansielle aktiver. Securities Masterfile er til dagligt administreret af et dedikeret team.

Securities Masterfile servicerer foruden Sydbank alle medlemsbanker i BankData, herunder landets 3. og 4. største banker. Endvidere håndterer Business Support en række tværorganisatoriske projekter i Operations, herunder projekter, der knytter sig til produktudvikling, procesoptimering, dataanalyser med mere. Business Support funderer og analyserer de reguleringer, der rammer kapitalmarkederne, og har derfor en markant rolle i mange af bankens projekter samt en udadvendt rolle i forhold til Finans Danmark m.fl.

Jobbet

Et job i Business Support vil give dig et dybt indblik i en krævende og spændende verden for håndtering af finansielle aktiver samt den værdikæde, der knytter sig til handels- og investeringsprocesserne. Dit job ville indeholde driftsarbejde, men primært skal du være lead for teamet med hensyn til produkt- og procesudvikling på Securities Masterfile.

Frem for alt, og med høj grad af ejerskab, skal du være fokuseret på at styrke servicekonceptet samt opbygge stærke relationer til de kunder, Sydbank servicerer på produktet. Sydbanks kunder har høje forventninger til banken og det samme vil vi have til dig.

Derudover skal du:

  • Deltage i større projekter og udviklingsopgaver i forbindelse med ændringer i markedets infrastruktur samt lovgivningen
  • Være Sydbanks interessent og rådgiver for den Product Owner, der afdækker det fagområde, som du vil være ejer af

Vi forventer, at du:

  • Udviser en høj grad af selvstændighed og er proaktiv af natur
  • Er udadvendt, relationsdannende og har gode kommunikative evner
  • Har et solidt kendskab til de finansielle markeder og de instrumenter, som handles
  • Har evnen til at tage ejerskab for og være specialiseret i et fagområde
  • Har gode analytiske evner og kan omsætte teori til praksis
  • Har en relevant akademisk baggrund eller anden erfaring fra den finansielle sektor

Vil du vide mere ...

Er der noget, du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Kjove på 24 76 45 13.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler dog senest 8. juli. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover direktionen rummer hovedsædet bankens fællesfunktioner, herunder Operations, som Business Support er en del af.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2018
Udløber:
08-07-2018
Kviknummer:
LJA-62075316
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.