5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Esbjerg
|
Indrykket 16-01-2018Brænder du for at være hands-on og samtidig have det økonomiske overblik? Har du en stærk holdånd, og har du samtidig forståelse for vigtigheden af de enkeltstående opgaver?
Møder du folk med et åbent sind, og har du fokus på kvalitet og "just in time" i din opgaveløsning? Så er det måske dig, Alflow Scandinavia A/S mangler.
Stillingen
Alflow søger en ny business controller, som bliver ansvarlig for en valid og kvalitetsfuld rapportering og bogføring for to selskaber, Alflow og Flowtrend.
Du vil få ansvaret for 2 medarbejdere, en administrationsmedarbejder og en kantineassistent, og du refererer direkte til CEO for Alflow.
Du vil i tæt samarbejde med administrationen have ansvaret for, at virksomhedens ledelse og bestyrelse får de rapporteringer, der er behov for på hhv. måneds-, kvartals- og årsbasis.
Du udarbejder fx momsafregninger, likviditetsbudgetter, og står for mindre ERP-opdateringer mv.
Opgaver der hører til stillingen
Bogføring; fx anlægskartotek, lager, kreditorer
Rapportering; månedsrapportering, afvigelsesforklaringer ift. budget og forecast
Forskellige rapporteringsopgaver for ledelsen og organisationen
Momsregnskab, måneds- og årsafslutning samt klargøring til revisor
Perioderegnskab samt profitabilitetsanalyser
Forsikringer og pensioner
Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og MU samtaler
Diverse afstemninger
Hvem er du?
Lige som Alflow tror du på, at man kommer langt med en god dialog, og at ejerskab skal gå hånd i hånd med samarbejde. Du trives med at være hands-on, er proaktiv og holder overblikket.
Du har en relevant kort videregående uddannelse, fx HD 1. del eller en akademiuddannelse inden for regnskab samt nogle års erfaring fra en lignende stilling. Alternativt har du solid erfaring som bogholder fra en handelsvirksomhed.
Du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale, og tysk vil være en fordel. Du er analytisk, struktureret og har en høj detaljegrad i alle facetter af dit arbejde.
Vi ser gerne, at du har kendskab til forskellige ERP systemer. Hos Alflow anvendes Navision 2016.
Vi tilbyder
En flad og effektiv organisation i vækst, hvor samarbejde, kvalitet og kommunikation er i højsædet.
Du vil opleve, at Alflow er karakteriseret ved et uformelt og nærværende miljø, og et godt kollegialt sammenhold som omdrejningspunktet. Desuden en organisation som agerer professionelt for at levere de bedste resultater for vores kunder.
Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge din egen hverdag, frihed under ansvar og en attraktiv lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaringer. Dertil kommer både sundhedssikring og pension.
Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sene en ansøgning, CV samt relevante bilag via "Søg stillingen" funktionen nedenfor.
Vi behandler ansøgningerne løbende og, du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. De indledende samtaler vil blive afholdt i Kolding.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309.
Om Alflow Scandinavia A/S
Vi har siden 1998 været eksklusivdistributør af flowkomponenter i såvel kunststoffer som rustfrit stål til farmaceutisk-, kemisk- & fødevareindustrien i primært Danmark.
Vores produktprogram er omfattende og består af højkvalitetspumper, ventiler, slanger, omrørere og mixere, rør og fittings, tankudstyr, m.m. i hovedsageligt rustfrit stål og plast.
Alflow er en anerkendt og seriøs leverandør af produkter af høj kvalitet. Det er vi blandt andet, fordi vores leverandører overholder alle gældende krav fra direktiver og standarder inden for fødevare-, kemisk og farmaceutisk industri.
Du kan læse mere om virksomheden på: www.alflow.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-01-2018
Udløber:
16-02-2018
Kviknummer:
LJA-54791041
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-02-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
15-02-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-02-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-02-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
12-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-02-2019
Fyn
Frist: 
12-02-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
20-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.