44.368
44.368
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
BRODAL Search & Selection

BRODAL Search & Selection

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 14-06-2017

Business Controller - Salg

Business Controller - Salg

 

 

Kohberg Bakery Group, der har hovedsæde i Bolderslev, er med en omsætning på ca. en mia. kr. en markant spiller på det danske brødmarked.  

Virksomheden er vokset fra et lille lokalt rugbrødsbageri i Sønderjylland til et stort, topmoderne bageri inden for alle typer af brød. 

Kohberg arbejder hver dag på at udvikle positive brødoplevelser til forbrugerne - ud fra virksomhedens kerneværdier, som er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Det afspejler sig i kulturen, der bygger på en meget jordnær - men også moderne - tilgang til ledelse.

Læs mere på www.kohberg.dk

 

Har du forretningsforståelse og erfaring fra en salgsorganisation – og ikke mindst interesse for de driftsøkonomiske opgaver? Så får du muligheden for at være salgsafdelingens økonomiske sparringspartner.

 

 

SOM BUSINESS CONTROLLER

for salgsafdelingen refererer du til økonomichefen i Kohberg Bakery Group, men bliver daglig sparringspartner for salgsdirektøren omkring budget samt KPI udvikling. Domicil for stillingen er økonomiafdelingen i Bolderslev. 

Opgaverne er udfordrende og mange: Foruden de regnskabstekniske opgaver, dvs. månedlig budgetopfølgning på omsætning / volumen og indtjening, er det din opgave at understøtte salgsafdelingen med analyser og prisoplæg samt ved profitabilitetsanalyser på volumen, salgskanaler og mix.  

Et vigtigt fokusområde vil være videreudvikling og vedligeholdelse af BI, herunder budgetsystem og regnskab – samt vedligeholdelse af prismodel.  

Du udarbejder derudover business cases ved nye koncepter, produkter og markeder samt foretager kontrol og analyse af kundeaftaler.

 

 

Du tænker i forretningsudvikling

og er i stand til at omsætte salgstal og finansielle tal til brugbar viden for salgsafdelingen. Derudover har du en stor interesse i at forstå den samlede forretning, således at du kan være en god sparringspartner for salgsorganisationen. 

Du er kendt for at arbejde systematisk og struktureret, men er fleksibelt indstillet og i stand til at agere i spændet mellem det strategiske og operationelle niveau. Dermed falder det dig også naturligt med en hands on tilgang til opgaverne. 

Dine kolleger oplever dig som en loyal, udadvendt og imødekommende sparringspartner, der forstår vigtigheden af at arbejde som et team. Du er proaktiv i din tilgang til opgaverne og er kendt som resultatorienteret, energisk og opsat på at se resultater af din indsats.

 

Dine kvalifikationer
bygger formentlig på en teoretisk uddannelse som HD i regnskab eller økonomistyring samt nogle års erfaring som business controller i en større salgsorganisation inden for FMCG.

 

YDERLIGERE SPØRGSMÅL?
Kontakt Managing Partner Bodil Brodal på telefon 30 92 71 23. Diskretion og fortrolighed er en selvfølge.
 

Send ansøgning samt CV til brodal@brodalsearch.dk hurtigst muligt.
Vi behandler ansøgningerne løbende

Kontakt
Kontaktperson
Bodil Brodal
Tlf:
74583636
Adresse
Haderslevvej 36
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-06-2017
Udløber:
12-07-2017
Kviknummer:
LJA-46911599
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.