4.837
4.837
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Fleggaard

Fleggaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 13-11-2017

BUSINESS CONTROLLERBUSINESS CONTROLLER

 
 
Organisatorisk er du placeret i Fleggaard Holding med formel reference til regnskabschefen. Din arbejdsplads bliver primært ude i datterselskaberne, hvorfor du vil bevæge dig rundt til selskaberne, som er placeret både på den danske og tyske side af grænsen. 
Du bliver ansvarlig for at servicere og supportere ledelsen i de respektive datterselskaber og du vil være et væsentligt omdrejningspunkt i forhold til at udfordre og agere sparingspartner. Ligeledes vil du, på baggrund af din viden på tværs af datterselskaberne, få en spændende rolle i, at supportere og sparre med Fleggaard Holdings regnskabschef samt bidrage til optimering af processer og forretningsgange. 
 
Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver: 
 • Daglig rapportering og analyser til indkøb og salg 
 • Lønsomhedsanalyser, working capital management 
 • Månedlig konto- og budgetopfølgning 
 • Rettidig aflevering af månedsrapporter i høj kvalitet 
 • Ad hoc rapporteringer og analyser 
 • Optimering af processer inden for business controlling, forretningsgange, rapportering m.v. 
 • Rapportering og analyser til ledelsen, direktionen og bestyrelsen
 • Stillingen indebærer spændende og variende opgaver qua Fleggaard Koncernens fortsatte vækst, de forskellige forretningsområder samt de respektive virksomhedskulturer i de enkelte selskaber

DU:

 • har en relevant økonomisk uddannelse som fx HD-R eller tilsvarende. Du har nogle års relevant erhvervserfaring som Controller formentlig fra en handels- eller engrosvirksomhed. Alternativt er du uddannet revisor med væsentlig erfaring.  
 • behersker dansk og har et godt kendskab til tysk.  
 • har en god forretningsforståelse og trives i en kompleks virksomhedsstruktur i vækst, hvor beslutninger tages både centralt og de-centralt.  
 • har en struktureret og analytisk tilgang og fokuserer på detaljerne for at sikre en høj kvalitet i dit arbejde. Samtidig er det vigtigt at du er en god kommunikator, som forstår at formidle information på en let og forståelig måde. Du er vant til at arbejde med mange deadlines og udvise den fleksibilitet, som dette kræver. 
 • er ambitiøs og du kendetegnes således ved et stort engagement og ønsket om at gøre en forskel.  
VIRKSOMHEDEN:
 
Fleggaard Koncernen er en af Danmarks største familieejede virksomheder. Koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt lige fra grænsehandel med dagligvarer, engrosvirksomhed med food- & nonfood-produkter og leasing af transportmidler samt hoteller og restauranter. Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.850 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6 milliarder kroner. Koncernens vision er at være BEDST TIL MEDARBEJDERE BEDST TIL KUNDER BEDST TIL FORRETNING OG DERMED BEST IN CLASS. Fleggaard Holding er beliggende i Kollund i smukke omgivelser og fantastiske rammer.  
 
DU TILBYDES:
 
Du tilbydes en ansvarsfuld og udfordrende stilling i en spændende og vækstorienteret koncern. Gagepakken forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. 
 
KONTAKT: 
 
Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentfirmaet Promando A/S. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer eller Jakob Lodahl Fallesen på telefon +45 75 54 00 00.?? 
 
Samtaler vil foregå i Kolding.?? 
 
Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept. 
Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 9509 via dette link: 
 
Husk at angive den e-mail, som vi skal bruge til senere kontakt 

Kontakt
Kontaktperson
Didde Bernhammer
Tlf:
75 54 00 00
Adresse
Skovbakken 10
6340 Kruså
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2017
Udløber:
15-12-2017
Kviknummer:
LJA-51200756
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-01-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.