4.836
4.836
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lodam Electronics A/S

Lodam Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 06-12-2017

Bogholder / receptionist

 

Vi mangler en dygtig, glad og udadvendt bogholder/receptionist. Jobbet er blevet ledigt, fordi vores nuværende bogholder/receptionist har valgt at søge nye udfordringer. Pladsen kan blive din, hvis du har styr på tallene, arbejder selvstændigt og ikke kan lade være med at smile i telefonen og til vores gæster.

Som bogholder/receptionist hos Lodam bliver du en del af bogholderteamet og receptionsteamet i vores administrationsafdeling, og du vil referere til vores økonomi- og administrationschef. 

Dine primære bogholderiopgaver
•    Kreditorbogføring
•    Løbende afstemninger    
•    Betalinger 
•    Rejseafregninger
•    Være med til at sikre og udvikle procedurer og forretningsgange
•    Ugentlige og månedlige rapporteringer til moderselskab i Tyskland

Dine primære receptions- og administrationsopgaver
•    Telefonomstilling
•    Modtagelse af gæster
•    Behandling af indgående og udgående post
•    Diverse administrative opgaver

Din profil
Du er en ørn til tal og har en solid regnskabsmæssig baggrund og forståelse. Du er fortrolig med Microsoft Dynamics C5 eller tilsvarende ERP-system, og du er også god til de fleste Microsoft Office-programmer. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Du får kontakt med hele organisationen, og det er derfor vigtigt, at du serviceminded, imødekommende og god til at samarbejde. Du er også robust af natur og god til at sige både til og fra på en positiv måde. Derudover skal du have fokus på detaljer og løsninger og være super skarp på at levere kvalitet. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver, og at du har det fint med at have gang i flere forskellige opgaver på én gang. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job, og du bliver en del af et stærkt administrationsteam i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø. Lodam er desuden kåret til Danmarks 11. bedste arbejdsplads målt af Great Place to Work® Institute.
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Økonomi-og administrationschef Annette Schmidt på tlf. 20 42 46 14 eller rekrutteringskonsulent Allan Jessen på tlf. 27 79 54 49. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Lodam electronics a/s udvikler og producerer elektroniske styringer til køle-, varme- og ventilationsmarkedet, og vores løsninger understøtter vores kunders målsætninger om mere effektivitet og mindre miljøbelastning.
Lodam er en velkonsolideret virksomhed med godt 100 dygtige medarbejdere. 
Lodam er en del af BITZER-Gruppen med mere end 3.000 ansatte fordelt over hele kloden.


Du kan læse mere om Lodams arbejdsmiljø på job.lodam.com.


 

Kontakt
Kontaktperson
Allan Jessen
Tlf:
27 79 54 49
Adresse
Kærvej 77
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2017
Udløber:
03-01-2018
Kviknummer:
LJA-52510996
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.