2.575
2.575
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 14-09-2018

Bilkyndig medarbejder til biladministrationen i Sydbank LeasingTil Sydbank Leasing i Aabenraa søger vi en medarbejder, der kan kombinere effektivitet, dygtighed og godt humør til at udføre opgaver i biladministrationen i Sydbank Leasing.

Du kommer til at indgå i et team på i alt seks medarbejdere, hvor vi i en travl hverdag primært beskæftiger os med etablering og administration af billeasingaftaler til erhverv. Biladministrationen er kendetegnet ved stor interaktion mellem bilkonsulenter og de administrative medarbejdere.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende og alsidigt job i en travl atmosfære
 • At være med til at værdiansætte biler og lave beregninger til kunder
 • At være med i hele processen fra bilbestilling til bilen kommer ud at køre herunder udarbejdelse af leasingaftaler samt koordinering med leverandører og øvrige samarbejdspartnere
 • Løsning af kundehenvendelser (såvel skriftlige som telefoniske)


Vi forventer, at du:

 • Har lyst og vilje til at lære nye, spændende arbejdsopgaver
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Kan lide at tage ansvar og være en del af et team
 • Er effektiv og kan lide at have flere bolde i luften 
 • Kan bevare overblikket, selv om der opstår spidsbelastning i perioder
 • Har flair for og lyst til god telefonbetjening
 • Har et godt humør


Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til bilbranchen enten fra et job hos en forhandler eller et leasingselskab. Hvis du ikke har kendskab til leasing, har du mulighed for at blive lært op.


Om Sydbank Leasing

Sydbank Leasing er en del af Corporate Banking and Finance, og arbejdspladsen ligger på Peberlyk 4, 6200 Aabenraa. Sydbank Leasing har konsulenter i Aarhus, Esbjerg, Herning, Odense, Hovedstaden og Hillerød, og betjener såvel Sydbank-kunder som direkte leasingkunder. Hele administrationen er placeret i Aabenraa. Du kan læse mere om Sydbank Leasing på hjemmesiden: http://www.sydbankleasing.dk/.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Michael Skov på 74 37 45 46 eller direktør Michael Bruun på 74 37 45 00.


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 7. oktober 2018, men send din ansøgning online og snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Corporate Banking and Finance

Corporate Banking and Finance er under ledelse af områdedirektør Steen Streubel Hansen, og omfatter - udover Sydbank Leasing Storkunder, Merchant Bank og Private Banking Elite.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
07-10-2018
Kviknummer:
LJA-65517628
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.