5.180
5.180
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danfoss

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 01-07-2019

Automatiktekniker

Blue Collar Worker

Danfoss Power Electronics er en global virksomhed, og en af Danmarks største elektronikvirksomheder, hvor kvalitet er et nøgleord. Vi udvikler og producerer frekvens-omformere til fx pumper, transportbånd og kraner, og er blandt verdens førende inden for udvikling, fremstilling og salg af styring til elektriske motorer.


Om Jobbet

Du kan se frem til et attraktivt job i et højteknologisk elektronikområde, hvor produktionen af frekvensomformere udelukkende er kundeordrestyret. Derfor er høj udnyttelse af produktionsudstyret meget vigtigt.
For at sikre, at vi hele tiden udnytter vores maskinpark så effektivt som muligt, har vi indført Danfoss Produktivitets Program (DPP), der er baseret på Lean produktionsfilosofien, som en naturlig del af vores dagligdag. Det kombineret med TS16949 sikre en produktiv fabrik med fokus på kvalitet og leveringsservice.

Som vedligeholder bliver du primært ansvarlig for udførelsen af systematisk forebyggende vedligehold samt fejlfinding og reparation af produktionsudstyret, men også opstilling, afprøvning og indkøring af nyt produktionsudstyr indgår i arbejdsopgaverne.

Vi tilbyder dig gode arbejdsvilkår i et frit og selvstændigt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, hvor der er plads til humor, og løbende efter- og videreuddannelse.
Som person er du omhyggelig og kvalitetsbevidst, og du giver ikke op, før du har en løsning. Du har et godt kendskab til produktionsudstyr, og efteruddanner dig gerne for hele tiden at være opdateret med områdets maskinpark. Kendskab til produktionsudstyr i forbindelse med elektronikproduktion vil være en fordel.


Vi forventer, at du

  • er uddannet automatiktekniker
  • er selvstændig, kreativ og initiativrig
  • er struktureret i din problemløsning
  • er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • har en god ordenssans
  • har alment kendskab til edb (Gerne IBM Maximo vedligeholdelses system)
  • har en god fysik

Arbejdstid


Skiftehold

Har du lyst til at blive en del af et godt kollegialt team i en succesrig virksomhed, så send os din ansøgning.


Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Danni T. Hasselager Tlf:74884227


Engineering Tomorrow

Vi lever i en verden med et voksende befolkningstal, stigende urbanisering og markante klimaændringer. I Danfoss udvikler vi effektive løsninger til at tage hånd om disse udfordringer. Vi skaber energieffektive løsninger, der reducerer madspild og forbedrer byernes luftkvalitet, ved at bruge digital teknologi til at gøre systemer smartere og mere forbundne - og vi udvikler nye måder at spare energi på til gavn for vores klima.

Bliv en del af Danfoss
Danfoss giver dig en unik mulighed for at udnytte dine kompetencer, få indflydelse og skabe en spændende karriere. Vi motiverer medarbejderne til at tage ansvar, gøre ekstraordinære ting og til at drive virksomheden, som var det ens egen forretning. Danfoss er en førende teknologivirksomhed, hvor du vil samarbejde med, og lære af kollegaer, der er eksperter indenfor en bred vifte af fagområder og har vidt forskellige kulturelle baggrunde. Bliv en del af Danfoss verdensklasses team på over 27.000 ansatte i 56 lande, der Engineer Tomorrow og skaber en bedre fremtid.
 
Se mere om Danfoss - engineering tomorrow
 
Alle kvalificerede ansøgere vil blive taget i betragtning til stillingen uanset race, hudfarve, religiøs overbevisning, køn, nationalitet, alder, handicap, veteranstatus eller anden beskyttet kategori.

Kontakt
Kontaktperson
Lene Steen Wortmann
Tlf:
74883008
Adresse
Nordborgvej 81
6400 Nordborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2019
Udløber:
27-09-2019
Kviknummer:
LJA-74285678
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
27-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.