10.472
10.472
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 14-06-2017

ArbejdsmiljøkoordinatorKohberg Bakery Group A/S søger arbejdsmiljøkoordinator og administrativ medarbejder til vedligehold
Har du arbejdet med arbejdsmiljø?  
Du har flere års erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø. Er du selvkørende og har fokus på at forbedre arbejdsmiljøet hver dag, så kommer du til at passe perfekt ind i vores team. Samtidig skal du arbejde som administrativ medarbejder i vedligehold. Du får reference til vedligeholdelseschefen.  
 
Du tænker i sikkerhed og kvalitet  
Og er kendt for at arbejde systematisk og struktureret. Der er flere indgange til stillingen, men det er et krav, at du er vant til administrativt arbejde, og at du er arbejdsmiljøuddannet. Det kan være, at du har erfaring fra fødevarebranchen og evt. har erfaring fra en industrivirksomhed. Du har teknisk flair og god forståelse for IT.  
Du er fleksibel og trives med mange forskellige opgaver i løbet af en aktiv hverdag.  
 
Bliv en aktiv medspiller  
Som arbejdsmiljøkoordinator arbejder du med følgende opgaver:  
Løbende udvikling af AMO i samarbejde med formanden. Herunder udarbejdelse af dagsorden, indkalde til diverse møder, skrive referater. Reg. og tilbagemelding af indberetninger - ulykker m.v. Udarbejdelse af beredskabsplan, arbejdsmiljøredegørelse samt ajourføre arbejdsmiljøhåndbogen ift. gældende lovgivning. Informationsmateriale til skærme m.v. om sikkerhed og arbejdsmiljø. Indberette og koordinere i forbindelse med arbejdsulykker samt sikre efterbehandling  
Kontakt til arbejdstilsyn samt øvrige myndigheder. Sikre afholdelse af lovpligtige kurser indenfor arbejdsmiljø samt diverse intern undervisning i sikkerhed. Sikre afholdelse af APVer. Iværksætte projekter til fremme af et godt arbejdsmiljø, deltage i projekterne samt følge dem op i praksis. Diverse opgaver omkring arbejdsmiljøopgaver også på de andre lokationer.  
   
Som administrativ medarbejder i vedligehold  
Adm. Vedligehold omfatter:  
Opfølgning på leverandører mht. rekvisitioner, fakturaer, kontering, hygiejneregler, arbejdstilladelser og service aftaler.  
Opfølgning på lovpligtige eftersyn, administration af det forebyggende vedligehold i VM 4000.  
Lettere kontor opgaver som arkivering og opmærkning af udstyr.    
 
Hos Kohberg lever vores værdier  
Du får mulighed for personlig og faglig udvikling hos Kohberg, hvor de grundlæggende værdier er Passion, Ansvarlighed, Nærværende, Teamorienterede og Forandringsparat. Vi tilbyder funktionæransættelse, sundhedsforsikring og gode personaleforhold. Varierende arbejdstider kan forekomme. Der må påregnes enkelte opgaver i weekenden.  
 
Din ansøgning
Kan du se dig selv i stillingen, og ikke mindst leve op til stillingens kompetencekrav og erfaring, så send din ansøgning via nedenstående knap senest fredag den 30. juni 2017. Har du spørgsmål til ansøgningen kontakt venligst Christian Lagoni, vedligeholdelseschef,  tlf. 51 16 08 53. Der afholdes løbende samtaler.  

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
14-06-2017
Udløber:
31-07-2017
Kviknummer:
LJA-46913300
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Kontor og administration
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Lignende job
Ib Andresen Industri A/S
Hedensted, Midtjylland
Frist:
13-07-2017
Activator Group
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
21-07-2017
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.