7.163
7.163
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 05-10-2018

Afdelingsleder til Sydbank i TønderSydbank en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet og ledelse? Så er jobbet som afdelingsleder i Tønder måske noget for dig.

Vi søger en kompetent og inspirerende afdelingsleder til privatafdelingen i Tønder. Din største opgave bliver på motiverende måde at lede og videreudvikle teamet og derigennem bidrage til at styrke den høje kundetilfredshed og sikre en stærk markedsposition for Sydbank i Tønder.

Om jobbet

Som afdelingsleder får du ansvaret for at videreføre den gode udvikling i filialen, som er kendetegnet ved alsidige kompetencer, handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning og stort lokalt engagement. I Sydbank går vi ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning. Vi har fokus på konstant at udvikle os, så vi kan opfylde kundens fremtidige behov, hvorfor gensidig feedback og træning er en naturlig del af vores dagligdag.

Har du lyst til at fortsætte din lederkarriere i et spændende markedsområde, hvor du kan gøre en stor forskel, har du her muligheden for at søge et lederjob med rigtig gode udviklingsmuligheder. Med reference til filialdirektøren får du ansvaret for at lede et team af 14 dygtige privatrådgivere, kunderådgivere for Lokal Erhverv samt kundemedarbejdere.

Som afdelingsleder:

 • Udøver du aktiv ledelse, sætter mål og følger op på dem samt er en dygtig sparringspartner og coach
 • Har du det driftsmæssige ansvar og sikrer, at både filialens top- og bundlinje udvikler sig positivt
 • Skaber du begejstring blandt medarbejderne og sikrer derved, at kunderne oplever engagement og dygtighed, når de møder Sydbank i filialen eller i byen
 • Sikrer du et godt internt fundament bl.a. gennem træning, nye udviklingstiltag og god implementeringskraft
 • Afstemmer og kommunikerer du krav og forventninger og er en ærlig og reel leder, der interesserer sig for den enkelte, teamet og vejen til målet
 • Bidrager du aktivt til samarbejdet og udviklingen i gruppen af 7 privatchefer i Sydbanks Område Sønderjylland


Vi forventer, at du:

 • Har stærke lederkompetencer og en relevant bankfaglig uddannelse, gerne suppleret med relevant efteruddannelse indenfor rådgivning og ledelse
 • Har solide kompetencer på privatkundeområdet kredit, pension og investering
 • Er en god rådgivnings- og kreditmæssig sparringspartner for dine medarbejdere
 • Er konstruktiv, ligefrem og har en naturlig autoritet
 • Er ambitiøs, faglig dygtig og gerne vil skabe gode resultater til fordel for kunderne og banken
 • Arbejder aktivt med at få nye kunder via bl.a netværk, ambassadører, kundearrangementer og mæglersamarbejde
 • Har let til smil, bruger humoren i din dagligdag og skaber en god stemning omkring dig
 • Brænder for med stolthed at tegne Sydbank ude i byen og herunder sikre synlighed via personligt engagement bl.a. i foreningslivet stærke relationer er et nøgleord hos os


Vi tilbyder:

 • Et spændende og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt ambitionsniveau, med en stor grad af frihed, og hvor ledelse, drift og rådgivning ER din hverdag
 • En åben og inspirerende samarbejdsform
 • Gode udviklingsmuligheder i en bank, som tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne det er Sydbanks Blå Tråd


Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Tommy Schneidelbach Pedersen på 74 37 53 23 / 24 78 82 06 eller på tosp@sydbank.dk. Du kan også kontakte privatdirektør Ole Jensen på 74 37 30 10 / 61 63 55 73 eller på olje@sydbank.dk.


Ansøgningsfrist 21. oktober

Send din ansøgning online hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 21. oktober. Vi glæder os til at høre fra dig.


Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk omfatter områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa erhvervsfilialer i Sønderborg og Tønder samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-66301974
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.