4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 03-12-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Matcher dette dine værdier? Og vil du arbejde i et udfordrende og hurtigt udviklende miljø med spændende opgaver og kolleger, der drives af at give kunderne en god oplevelse, udføre opgaver og have det sjovt sammen? Så har vi muligvis et job til dig.

Vi søger en ny afdelingsleder til Engagementsoverførsler, som organisatorisk hører hjemme i Kunder Direkte InternService i Aabenraa og har adresse på Storegade, Aabenraa, hvor vi deler fællesskab med AfdelingsSupport, Bobehandling, Indsigelser, Kunderegistrering og PensionsService med i alt ca. 75 medarbejdere.

Du vil blive en del af en ledergruppe på 6 ledere i InternService.

Om afdelingen

Engagementsoverførsler udfører daglige sagsbehandlingsopgaver i forbindelse med en god og korrekt kundeindskrivning i Sydbank. Afdelingen søger også for, at vi får ekspederet kundens engagement korrekt og effektivt over til kundens evt. nye pengeinstitut.

Alle afdelinger under Direkte InternService arbejder med principper fra Lean Driftsledelse, hvor Planlægningstavlen, Målstyringstavlen og Løbende forbedringer er omdrejningspunktet og hvor nøgleordet er medarbejderinvolvering og procesoptimering.

Du bliver ansvarlig for afdelingens KPIer vi måler på produktivitet, levering og medarbejdertilfredshed.

Om jobbet

Bankens vision er at ligge i top 3, når det gælder om at skabe gode kundeoplevelser gennem en hurtig, kompetent, imødekommende og løsningsorienteret adfærd, der er båret af dygtighed og gode relationer. Det er derfor vigtigt for os, at du som ny leder og kollega sætter vidensdeling og teamwork højt.

Som afdelingsleder skal du:

 • Se en spændende udfordring i at stå i spidsen for en veletableret afdeling med 13 sagsbehandlere
 • Sikre, at afdelingens og de enkelte medarbejderes kompetencer udvikles
 • Følge op på afdelingens KPIer
 • Være en vigtig holdspiller i samarbejdet på tværs af afdelingerne i Direkte InternService

Vi forventer, at du:

 • Allerede har ledererfaring eller har lyst til at prøve ledelse
 • Har et godt og smittende drive med gode evner til at motivere andre
 • Er fleksibel, engageret, samarbejdsdygtig og kan skabe arbejdsglæde omkring dig
 • Har analytiske evner og lyst til at lære mere
 • Kan lide at arbejde i et til tider hektisk miljø
 • Kan forfølge en problemstilling, til den er løst

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform
 • Et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helle Termansen på 51 31 44 30.

Ansøg online nu og senest den 18. december

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 18. december. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kunder Direkte ...

omfatter områderne Sydbank Direkte Service, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og servicecentre i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle, Sydbank Hotline samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2018
Udløber:
18-12-2018
Kviknummer:
LJA-68510121
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.