5.089
5.089
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 09-10-2019

Afdelingsleder til HYDROSCAND A/S SlangExpress i Odense

Har du lederblod i årerne, og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Tager du ejerskab, og trives du med at arbejde i en decentraliseret organisation i en virksomhed, som er markedsførende inden for slanger og hydraulik samt SlangExpress-service? Har du erfaring med B2B salg, og kunne du tænke dig at arbejde med styring af en kundeminded butik og værksted, som består af bearbejdning og reparationer af hydraulik slanger? Så er det dig, vi venter på!JKS CAREER søger på vegne af Hydroscand A/S en dygtig afdelingsleder, der tager ejerskab for sin forretning. I tæt samspil med sælgere og teknikere formår du at skabe gode resultater i din afdeling. Her kan du udvide din sans for forretning og skabe succes. Butikken er Hydroscands kerneprodukt, og du skaber de gode resultater ved at være i dialog med dine kunder i butikken, og du ser muligheder i hver enkelt kunde, der kommer i butikken, og du bevarer den tætte kontakt. I dit netværk har du fingeren på pulsen og sætter en ære i at øge dine muligheder i dit lokalområde. 

Dine arbejdsopgaver

  • Planlægning og koordinering af de daglige SlangExpress-ydelser 
  • Daglig kundekontakt og support både ude hos kunder og på afdelingens værksted og butik
  • Tilbudsberegning
  • Forebyggelse af fejl og reklamationer
  • Modtagelse af varer
  • Deltage i vagtordning

Du får ansvaret for ledelse af 2 SlangExpress-medarbejdere, og i ledelsesrollen er du også skarp på at fremme udviklingen i forretningen, og du arbejder efter devisen: min forretning i forretningen. Du deltager også i bearbejdning og reparationer af hydraulik slanger og betjener kunderne i butikken. 

Derudover har du ansvaret for administration af lokaler og inventar, lagerstyring og indkøb samt at drive afdelingen/butikken med høj effektivitet og med fokus på økonomi, drift og kvalitetsprodukter.

Du er vant til at arbejde i Office-pakken og kan udarbejde statistikker på din forretning, ift. budgetter og målsætninger.  

Hvordan skaber du succes i jobbet?

Du er teknisk velfunderet og har evt. erfaring fra lignende stilling. Du kommer fra nærområdet, og med dit brede netværk og kendskab til lokalområdet formår du at udvide og opnå succesfulde resultater. I dit B2B arbejde er du i kontakt til værksteder, indkøbere i virksomhederne, entreprenører m.m.

Du trives i rollen som den motiverende leder og tager ejerskab for din afdeling og dit team. Med en god portion selvstændighed og drive forstår du vigtigheden af god kundeservice, og du vægter trivsel og udvikling af dine medarbejdere højt. Du bevarer overblikket og forstår at sætte rammerne for en god arbejdsdag.

Om Hydroscand A/S 

Hydroscand A/S blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag førende på det skandinaviske marked inden for serviceydelser og løsninger til slanger, rørledningskomponenter og de tilhørende kundebehov. I Danmark tilbyder de en landsdækkende, mobil slangeservice, SlangExpress, som udskifter slanger ude hos kunden. De monterer og distribuerer slanger og hydraulikkomponenter fra en decentraliseret og kundenær organisation. Teknikerne servicerer kunderne 24-7, både on site, fra deres veludstyrede servicebiler, fra eget værksted og butik. 

De findes i 22 lande verden over og har en omsætning på ca. 240 millioner euro (2018). De har på globalt plan over 220 slangeservicebutikker, over 400 forhandlere og mere end 1.200 ansatte, som servicerer over 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika. Hydroscand A/S markedsfører et komplet sortiment af slanger og rørledningskomponenter med over 20.000 artikler på lager. Ud over hydraulikslanger og industrislanger har de alle typer af slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, kravekoblinger, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en masse forskelligt tilbehør.

Deres målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og deres butikker er alle udstyret med et komplet lager og moderne maskiner. Dit personale har stor erfaring med og omfattende viden om slanger og rørledningskomponenter og er dermed et stort aktiv for forretningen.

Se mere om Hydroscand på nedenstående link

https://www.youtube.com/watch?v=b_QQtiJNABA&list=PLm7vlgX-6l1cwpUyI8DfCiJuYT1GEAlNw

Vi ser frem til at høre fra dig! 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hydroscand A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Carina Due på tlf. +45 2329 4411

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2019
Udløber:
06-11-2019
Kviknummer:
LJA-76342864
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-12-2019
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-12-2019
Vejle¤Kolding¤Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
22-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
21-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.