4.718
4.718
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Advokatfirmaet Fink

Advokatfirmaet Fink

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 03-06-2019

Advokatsekretær til inkasso- og lejesager

Vi har travlt og søger derfor nye kolleger. Vi er et moderne kontor med en flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Se mere om os på www.advfink.dk.

Vi søger en sekretær der kan varetage inkassosager og lejesager, og være kontorets ansvarlige indenfor dette område. Du må forvente primært at arbejde med disse to emner, herunder påkravsskrivelser, fogedrekvisitioner, ophævelse af lejemål, sagsbehandling af fogedsager, opfølgning på afdragsordninger, deltagelse i telefoniske fogedretsmøder mv. Erfaring indenfor dette område er naturligvis er en fordel, men ikke et krav. Du vil desuden i varierende omfang skulle arbejde med diverse øvrige sager, herunder udarbejdelse af lejekontrakter og andet lejerelateret arbejde. Afhængig af kontorets behov, vil der desuden være arbejde indenfor andre retsområder, f.eks. retsagsbehandling.

Vi forventer at du er i stand til at arbejde struktureret og er god til at administrere egne sager. Sagsområdet er kendetegnet ved en stor grad af selvstændigt arbejde, dog naturligvis støttet af juristerne på kontoret. Bl.a. vil det i stort omfang være dig der har den primære kontakt til klienterne indenfor sagsområdet. Det er derfor vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og har mod på at gøre sagsområdet dit eget som den primært ansvarlige.

Ansøgningsfrist er søndag den 30. juni. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 4. juli mellem 8 og 16. Ansøgningen sendes pr. mail til atk@advfink.dk

Tiltrædelse og løn efter aftale.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Anders Tourlin Kolte på ovennævnte mail eller på tlf. 74 62 15 16.

Kontakt
Kontaktperson
Anders Tourlin Kolte
Tlf:
74621516
Adresse
Klinkbjerg 1
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
30-06-2019
Kviknummer:
LJA-73815964
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.