4.837
4.837
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 24-11-2017Administrativ medarbejder - gerne jordbrugsteknolog - til en stilling i økologiadministration i Augustenborg

Økologien er inde i en rivende udvikling, og vi har travlt. Har du lyst og energi til at være med til at styrke det administrative fundament for de danske økologiske landmænd og virksomheder, så er det lige DIG vi har brug for i vores team.  

 
Du vil blive tilknyttet Team Økologiadministration, som er en del af Administrativ Jordbrugskontrol under direktørområdet Kunder & Produktion.  
 
Smidig sagsbehandling som sikre kundernes tilfredshed  
Alt efter dine kvalifikationer vil du sammen med teamets øvrige dygtige medarbejdere få tildelt ansvarsområder, som ligger indenfor rammerne af de faglige og administrative myndighedsopgaver, som kan sikre danske økologer og virksomheder en smidig registrerings- og sagsbehandlingspraksis.  
Det kan for eksempel være opgaver i relation til dispensationsansøgninger, registreringer og vejledning af nye økologer.  
 
Vi er dagligt i kontakt med økologer, virksomheder, kontrollører og konsulenter om ansøgninger, dispensationer, import, eksport, markedsføring og vejledning om regler og overtrædelsessager. Det betyder, at vi oplever en spændende hverdag, hvor der sjældent er to dage, som er helt ens.  
 
Du kan se frem til et inspirerende og udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer i samspil med de øvrige medarbejdere i teamet.  
 
Faglig baggrund og med teknisk snilde  
Du har måske en uddannelse som jordbrugsteknolog eller en anden naturfaglig baggrund. Det vil være en fordel, at du har viden og eventuelt erfaring indenfor plante- og frøområdet.  
Du er rutineret bruger af IT, og du har både lysten og evnen til at sætte dig ind i nye procedurer og fagsystemer.  
Du er energisk og nysgerrig af natur, og du ønsker at bidrage til den bedst mulige fælles opgaveløsning.  
Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen.  
 
Hvis du derudover har let til smil i hverdagen og går tillidsfuldt ind i samarbejdet med andre, så vil vi rigtig gerne have en ansøgning fra dig.  
 
Velkommen til team Økologiadministration din nye arbejdsplads  
Det danske Ø-mærke er kendt af 98% af danskerne og 8 ud af 10 har tillid til mærket. Økologikontrollen er med til at fastholde økologiens høje troværdighed, og vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre kontrollen. Et af vores mål er at forebygge overtrædelser af økologireglerne ved hele tiden at blive bedre til at informere og vejlede om reglerne.  
 
Kontakt  
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Inger Løn på telefon 22 65 02 13.  
 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk  
 
Ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.  
Stillingen er på fuld tid.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.  
 
Ansøgning  
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på søg stilling) senest den 11. december 2017. Samtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter fristens udløb.  

Kontakt
Kontaktperson
Inger Løn
Tlf:
22650213
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2017
Udløber:
11-12-2017
Kviknummer:
LJA-51790958
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.