4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 29-11-2017AC-medarbejder med faglige kompetencer til Augustenborg
Har du lyst til at arbejde med tilskudsordninger med fokus på kunden, landbrug og penge til tiden? Har du lyst til en hverdag med spændende faglige problemstillinger og mulighed for stort selvstændigt ansvar og indflydelse? Brænder du for at yde faglig support til kolleger og være med til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Så er stillingen i Projekttilskud måske noget for dig.
 
Projekttilskud, din nye arbejdsplads  
Landbrugsstyrelsen er netop i gang med at starte implementeringen af sin nye meget omfattende virksomhedsstrategi. Planen har blandt andet fokus på kortere sagsbehandlingstider, og i forbindelse med virksomhedsstrategiens implementering er der lavet en opnormering af projektstøtteområdet. Kerneopgaven i enheden Projekttilskud er behandling af ansøgninger om tilskud til projekter inden for jordbrug, fødevareforarbejdning, EUs markedsordninger og nationale ordninger. Det meste af vores sagsbehandling foregår digitalt, og vi udvikler løbende systemer og sagsgange, som kan effektivisere og forenkle de komplekse processer, så de bliver lettere tilgængelige for alle.  
 
AC-medarbejder med faglige kompetencer til faglig support  
Sammen med dine kolleger skal du supportere sagsbehandlerne i forhold til faglige afklaringer og problemstillinger og bidrage til løsningen af mere komplekse sager primært inden for styrelsens markedsordninger. Du skal bidrage til udarbejdelse af grundlaget for nye støtteordninger, bidrage til udarbejdelse af vejledninger og ansøgningsmateriale på områderne, som vores søsterenhed EU & Erhverv i København har ansvaret for. Derudover vil du have ansvaret for udarbejdelse af breve og instrukser til brug for sagsbehandlingen.  
 
Faglig stærk og politisk forståelse  
Først og fremmest skal du være motiveret for at bygge bro mellem faglige løsninger og administration af et fagligt komplekst område.  
Du må også gerne have erfaring med undervisning, da du i samarbejde med kolleger bliver ansvarlig for, at sagsbehandlerne kender de regler og krav, der er relevante for vores afgørelser.  
Du er uddannet agronom eller har en relevant uddannelse inden for samfundsvidenskab, naturvidenskab eller tilsvarende. Det er en stor fordel, hvis du har politisk tæft, erfaring fra en politisk styret organisation eller et konsulenthus og har kendskab til udviklingsdagsordenerne og aktørerne i landbrugs- og fødevareerhvervet.  
 
Som person leder vi derudover efter en, som:  
  • Trives med en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.  
  • Er udviklings- og resultatorienteret.  
  • Kan håndtere korte deadlines.  
  • Er holdspiller, men som også arbejder effektivt, selvstændigt, er proaktiv og løsningsorienteret. Da dagene som nævnt aldrig er ens, er det vigtigt, at du trives godt både i hold og på egen hånd.  
  • Er god til at skabe gode relationer og har gode samarbejdsevner på tværs af alle niveauer i organisationen.  
  • Er robust, vedholdende, energisk og har et godt humør.  

Vil du vide mere
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jens Yde på tlf.: 2228 3990 eller teamleder Dzenana Foric på tlf.: 2523 8416.  
 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk  
 
Ansættelsesvilkår  
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.  
 
Stillingerne ønskes besat pr. 1. januar eller senest 1. februar 2018.  
 
Ansøgningsfrist  
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 11. december 2017. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 51 i Augustenborg.  

Kontakt
Kontaktperson
Dzenana Foric
Tlf:
30 57 59 41
Adresse
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2017
Udløber:
11-12-2017
Kviknummer:
LJA-52082657
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.