4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Advokatfirmaet Fink

Advokatfirmaet Fink

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 19-11-2018

Aavokat/advokatfuldmægtig og 1 stud.jur.

Vi har travlt og søger derfor nye kolleger. Vi er et moderne kontor med en flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Vi tilbyder en alsidig arbejds-/uddannelsesplads, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Se mere om os på www.advfink.dk

 

Advokat eller advokatfuldmægtig:

Om du først lige er blevet cand.jur. og skal have dit første job eller om du allerede er advokatfuldmægtig eller advokat er mindre vigtigt, det vigtigste for os er at få den rigtige til stillingen. Afhængig af dine kvalifikationer og evt. erfaring vil du blive ansvarlig for sager indenfor forskellige kategorier. Du skal således være indstillet på at arbejde med et bredt udsnit af sagstyper. Der vil på længere være mulighed for specialisering til en vis grad og afhængig af behov, interesser mv. Du vil skulle behandle dine sager fra start til slut, herunder håndtere processkrifter, ekstrakter, materialesamlinger og almindelig korrespondance. Vi lægger vægt på at juristerne har en stor grad af selvstændigt arbejde, hvorfor du tillige skal være klar til at tage et selvstændigt ansvar. De sager du får tildelt og graden af selvstændigt arbejde vil naturligvis afhænge af din egen erfaring samt om du er advokatfuldmægtig eller advokat.  

Vi forventer at du har indgående kendskab til IT, da det vil være en fast del af dit arbejde. Retssager bliver behandlet digitalt over domstolenes sagsportal og vores eget sagsbehandlingssystem Advopro, hvorfor disse bliver væsentlige arbejdsredskaber. Erfaring med disse er dog ikke et krav. Herudover vil du bl.a. komme til at arbejde med Office-pakken og lignende.

Du skal være indstillet på at arbejde sammen med flere forskellige advokater og have mange bolde i luften på én gang, ligesom du skal kunne lide at arbejde selvstændigt.

Ansøgningsfrist er onsdag den 2. januar 2019. Ansøgningen sendes pr. mail til atk@advfink.dk. Tiltrædelse og løn efter aftale.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Anders Tourlin Kolte på ovennævnte mail eller på tlf. 74 62 15 16.

 

Stud.jur:

Vi har travlt, og søger derfor en stud.jur til at hjælpe med sagsbehandlingen.

Som stud.jur hos os kommer du til at arbejde med en bred vifte af advokatkontorets sager i forhold til hvor vi har brug for hjælp. Du vil dog i et vist omfang selv kunne være med til at tilrettelægge dit arbejde indenfor dine kompetence- og/eller interesseområder.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige opgaver, såsom udarbejdelse af skønstemaer, udkast til processkrifter, finde retspraksis mv. Vi lægger vægt på at du skal kunne arbejde selvstændigt og selv opsøge arbejdet, hvorfor vi også lægger vægt på, at du trives med selvstændigt arbejde og kan følge sagerne til dørs.

Arbejdstid og tiltrædelse efter aftale, det tilpasses studiestart og undervisningsplan.

Ansøgningsfrist er onsdag den 2. januar 2019. Ansøgningen sendes pr. mail til atk@advfink.dk. Tiltrædelse og løn efter aftale.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Anders Tourlin Kolte på ovennævnte mail eller på tlf. 74 62 15 16.

Kontakt
Kontaktperson
Anders Kolte
Tlf:
74621516
Adresse
Klinkbjerg 1
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2018
Udløber:
17-12-2018
Kviknummer:
LJA-67999673
Jobtype:
Fuldtid
Studiejob
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.