4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 29-11-20173 generalister til revisionsopgaver, IT-opgaver og ledelsesafrapportering i Augustenborg
Har du lyst til at understøtte arbejdet med tilskudsordninger med fokus på kunden, landbrug og penge til tiden? Har du lyst til en hverdag med spændende faglige problemstillinger og mulighed for stort selvstændigt ansvar og indflydelse? Vil du udfordres i en hverdag med varierende arbejdsopgaver og arbejde i en spændende og stor enhed? Så er en af stillingerne i Projekttilskud måske noget for dig.  
 
Projekttilskud, din nye arbejdsplads  
Landbrugsstyrelsen er netop i gang med at starte implementeringen af sin nye meget omfattende virksomhedsstrategi. Planen har blandt andet fokus på kortere sagsbehandlingstider og i forbindelse med virksomhedsstrategiens implementering er der lavet en opnormering af projektstøtteområdet. Kerneopgaven i enheden Projekttilskud er behandling af ansøgninger om tilskud til projekter inden for jordbrug, fødevareforarbejdning, EUs markedsordninger og nationale ordninger. Det meste af vores sagsbehandling foregår digitalt, og vi udvikler løbende systemer og sagsgange, som kan effektivisere og forenkle de komplekse processer, så de bliver lettere tilgængelige for alle.  
 
Generalist til revisionsopgaver  
Du vil have ansvar for tværgående opgaver i enheden, som relaterer sig til revision. Det vil for eksempel være koordinering og besvarelse af revisionsspørgsmål, opfølgning på tidligere revisioner, udarbejdelse af handleplaner, kvalitetssikring af sagsbehandling og uddannelseskoordinering mv.  
 
Du er uddannet revisor, har en relevant uddannelse inden for samfundsvidenskab eller tilsvarende. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med lignende opgaver, politisk tæft, erfaring fra en politisk styret organisation eller et konsulenthus.  
 
Generalist til it-opgaver  
Du vil have ansvar for opgaver i enheden, der relaterer sig til test af nyudviklede funktioner i vores sagsbehandlersystemer. Jobbet vil bl.a. indebære test i systemet og efterfølgende afrapportering ved at udarbejde testrapporter. Jobbet vil også indebære koordinering af test, bidrag til at identificere ønsker til udvikling af systemet og bidrag til opsætning af tilskudsordninger i systemet.  
 
Vi forestiller os, at du har en god it-forståelse samt en naturlig interesse for at videreudvikle og optimere arbejdsgange i systemerne. Du har evner til at overskue komplekse systemer og er struktureret i din arbejdsgang og formår at holde overblikket. Du får brug for dine analytiske evner i sagsløsning, hvor dét at opdage fejl er en del af hverdagen.  
 
Generalist til ledelsesafrapportering og tværfaglige koordineringsopgaver  
Som generalist til ledelsessupport bliver dine opgaver især formidling i form af notater, referater, præsentationer og koordinering af diverse bestillinger. Du vil fx have ansvar for opgaver i enheden, der relaterer sig til afrapportering inden for økonomi, forvaltning af og status på sagsbehandlingen af tilskudsordninger. Opgaverne er mange og forskelligartede, og du vil få en central og alsidig rolle i teamets afrapporteringsaktiviteter inden for tilskudsområdet.  
 
Derudover vil du i samarbejde med kollegaer i teamet bidrage til koordinering af tværfaglige opgaver og bestillinger på tværs af enheden og sparring med andre faggrupper og samarbejdspartnere i organisationen. Du arbejder opsøgende på tværs i organisationen og skal fremfinde og behandle information i systemer. Du indgår ofte som deltager i en projektsammenhæng, men kan også selv styre opgaver og mindre projekter i mål og sikre dokumentation af arbejdet.  

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk kandidatgrad inden for f.eks. humaniora eller samfundsvidenskab. Du har gerne erfaring fra samme type job i en offentlig styret virksomhed. Derudover forventer vi, at du er analytisk og strategisk stærk, processtærk og har erfaring med at drive større opgaver og mindre projekter, skriver godt og præcist, samt er god til at veksle mellem detaljen og overblikket.  
 
For alle tre stillinger gælder det vi leder efter medarbejdere som  
  • Trives med en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.  
  • Er udviklings- og resultatorienteret.  
  • Kan håndtere korte deadlines.  
  • Er holdspiller, men som også arbejder effektivt selvstændigt og er proaktiv og løsningsorienteret. Da dagene som nævnt aldrig er ens, er det vigtigt, at du trives godt både i hold og på egen hånd.  
  • Er god til at skabe gode relationer og har gode samarbejdsevner på tværs af alle niveauer i organisationen.  
  • Er robust, vedholdende, energisk og har et godt humør.  

Vil du vide mere
 
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jens Yde på tlf.: 2228 3990 eller teamleder Dzenana Foric på tlf.: 2523 8416.  
 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk  
 
Ansættelsesvilkår  
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Storegade 2, 6440 Augustenborg.  
 
Stillingerne ønskes besat pr. 1. januar eller senest 1. februar 2018.  
 
Ansøgning  
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 11. december 2017. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 50 i Augustenborg.  

Kontakt
Kontaktperson
Dzenana Foric
Tlf:
30 57 59 41
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2017
Udløber:
11-12-2017
Kviknummer:
LJA-52082659
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Ledelse,
Offentlig,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.